Upgraden met Magento Connect Manager

Artikel aangemaakt: 16-04-2012 | Artikel gewijzigd: 16-04-2012

De Magento Connect manager is vergelijkbaar met de Joomla FTP layer. Hierdoor heeft u geen problemen met rechten. U vindt de Magento Connect Manager in het adminanel van uw installatie onder het tabblad 'Systeem' - > 'Magento Connect'.

De instellingen kunt u wijzigen door daarna in te loggen in de Connect Manager en te klikken op het tabblad 'Settings'.

1. Selecteer het protocol FTP
  2. Preferred State: afhankelijk van het doel van uw webwinkel kunt u hier de status van modules kiezen. Wanneer uw website voor klanten bedoeld is bevelen wij de status "Stable" aan.
  3. Costum Permissions: No
  4. Kies voor Deployment Type "FTP connection"
  5. Host: ftp.uwdomeinnaam.nl
  6. Gebruikersnaam: uw FTP gebruikersnaam
  7. Wachtwoord: uw FTP wachtwoord
  8. Installatie pad: /

Let op: Wanneer uw Magento is geïnstalleerd in bijvoorbeeld uwdomeinnaam.nl/nieuw dan moet het pad /nieuw worden.

U kunt de instellingen opslaan door te klikken op de button 'Save settings'.