Hoe stel ik multi-factor authenticatie in?

Laatst gewijzigd 24-07-2020
Het is mogelijk om in de mijn.internettoday.nl omgeving multi-factor authenticatie in te stellen.
Hiermee kan je een code op je telefoon ontvangen voordat je kan inloggen op de portal voor extra veiligheid.
Voordat dit ingesteld kan worden heb je een authenticatie app zoals Authy, Google Authenticator of Microsoft Authenticator nodig.

Als je een authenticatie app hebt geïnstalleerd volg je de komende stappen om deze in te stellen:

1. Log in op mijn.internettoday.nl.
  2. Ga rechtsboven in het scherm naar "Account wijzigen".
  3. Klik in het volgende scherm bij "Twee-staps-verificatie" op "Zet aan"
  4. Scan de barcode met de geïnstalleerde authenticatie app en sla de meegegeven backup codes ergens op.
  5. Klik op "Sluiten" om het venster te sluiten.

Nu staat multi-factor authenticatie geactiveerd, als je nu uitlogt en weer inlogt word de er gevraagd om de code in te voeren.