Hoe maak ik een subdomein naar map aan?

Artikel aangemaakt: 29-03-2011 | Artikel gewijzigd: 29-03-2011

Wanneer u bent ingelogd op het domein in kwestie klikt u aan de linkerzijde op de tab 'webserver' en daarna op de link 'Sub-domeinnaam naar map'.

Voer onderstaande velden correct in:

• Sub-domeinnaam: voer hier het subdomein in, bijvoorbeeld mijn.internettoday.nl.
  • Map binnen de site: voer hier het pad in vanaf de root gezien. Bijvoorbeeld /admin/
  • Het subdomein is bereikbaar op:  u heeft hier de keuze tussen wel of niet het subdomein bereikbaar maken op www.subdomein.hoofddomein.nl of niet. De standaard optie is de meest gebruikte en aan te raden optie.
Klik op de knop 'Toevoegen'.