Wanneer is mijn domein & e-mail actief?

Artikel aangemaakt: 07-12-2010 | Artikel gewijzigd: 17-04-2019

Bij een registratie
Wanneer u een domeinaanvraag plaatst op onze website ontvangt u direct nadat u de aanvraag heeft geplaatst een e-mail met de overeenkomst. U dient deze overeenkomst getekend aan ons te retourneren. U kunt dit per fax doen op het nummer 0181-750315 of per e-mail naar support@internettoday.nl of per post naar:

Internet Today
Postbus 7
3200 AA Spijkenisse

Nadat wij de aanvraag hebben verwerkt is uw domein in de meeste gevallen binnen enkele uren actief.

Bij een verhuizing
Een verhuizing kan 2 tot 10 werkdagen in beslag nemen. Wanneer uw domein is verhuisd dient u nog wel enkele stappen te ondernemen om uw emailadressen te configureren en u dient uw website te uploaden middels een FTP programma naar uw hostingpakket.