Wat gebeurt er bij een hardware failure van mijn server?

Artikel aangemaakt: 27-01-2011 | Artikel gewijzigd: 03-05-2019

Wanneer hardware niet meer correct functioneert zal Internet Today via monitoring binnen 5 minuten worden gealarmeerd. U kunt op dat moment verwachten dat onze technische dienst direct uw server zal onderzoeken op enig hardware falen.

Wanneer geconstateerd wordt dat er kritische hardware niet meer functioneert zal de technische dienst per direct naar het datacenter gaan om uw hardware te vervangen, dit kan enige tijd in beslag nemen.

Uiteraard ligt het financiële risico op hardware falen geheel aan de zijde van Internet Today en kost nieuwe hardware u dus helemaal niets.