Hoe stel ik de e-mail van mijn iPhone IOS 13 in?

Laatst gewijzigd 13-08-2020

Om je e-mail in te stellen op je iPhone met IOS 13 dien je de volgende stappen te volgen. Houd alsjeblieft de gegevens voor de e-mail account bij de hand. Deze gegevens heb je nodig voor het instellen van e-mail.

1. Tik in het beginscherm op de knop "Instellingen" en vervolgens op "Wachtwoorden en accounts".
  2. Kies voor "Nieuwe account" onder het kopje "Accounts".
  3. Kies nu voor de optie "Andere"
  4. Selecteer nu de optie "Voeg mailaccount toe"
  5. Vul nu de onderdelen Naam, E-mail, Wachtwoord en Beschrijving in en tik op "Volgende"
  6. Het instellen van je accountgegevens:

6.1 Wanneer je POP wilt gebruiken: Selecteer het tabblad "POP".
    6.2 Wanneer je IMAP wilt gebruiken: Selecteer het tabblad "IMAP".
    6.3 Vul de gegevens in voor de inkomende en uitgaande post (mailserver). Tik na het invullen van de juiste gegevens op de knop "Bewaar".

7. De door jou ingevude gegevens zullen nu worden gecontroleerd bij de mailserver. Het kan zijn dat je een melding krijgt over de "Serverindentiteit". Je dient bij deze melding te kiezen voor de optie "Ga door".

8. Tik op "Bewaar".

Het mail-account is nu toegevoegd en kan gebruikt worden om mail binnen te halen.