I could not find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)

Laatst gewijzigd 13-08-2020

De melding "Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)" geeft aan dat het domein waarnaar je probeert te mailen problemen ondervind met de MX records. Dit kan verschillende diverse oorzaken hebben, welke enkel opgelost kunnen worden in de configuratie van het ontvangende domein.

Mogelijke oorzaken:

1. De MX records verwijzen naar een foutief IP-adres.
  2. Er zijn geen MX-records aangemaakt voor dit domein.
  3. De mailserver welke is gedefinieerd in de MX-records is niet actief.
  4. De DNSSEC is niet in orde.

Wij kunnen helaas niet helpen met het oplossen van dit probleem wanneer de ontvangende server niet onder ons beheer is.
Wanneer het ontvangende domein wel onder ons beheer valt kan je de DNS instellingen controleren en wijzigen.