Kan ik zelf mijn webhostingpakket samenstellen?

Artikel aangemaakt: 23-12-2010 | Artikel gewijzigd: 19-11-2014

U kunt op onze website een keuze maken uit diverse standaard oplossingen. Wanneer u een Linux hostingpakket kiest dan heeft u de mogelijkheid om dit standaard pakket uit te breiden met onderstaande opties:

• Extra MySQL Databases.
  • Extra Back-up retentie 14 i.p.v. 7 dagen.

Uiteraard is een configuratie op maat ook mogelijk. Neemt u in dat geval per e-mail (support@internettoday.nl) contact op met onze support.