Welke bestanden en mappen hebben chmod 777 rechten nodig?

Artikel aangemaakt: 19-11-2014 | Artikel gewijzigd: 19-11-2014

Magento heeft schrijfrechten nodig in diverse mappen om volledig te functioneren. Deze rechten kun je via een programma zoals Filezilla instellen.

1. Klik met de rechtermuisknop op een map en voor "Bestandsrechten" of "File permissions".
  2. Klik vervolgens het vinkje aan zodat ook onderliggende mappen en bestanden deze rechten krijgen.
  3. Geef de volgende mappen rechten 777:
    /var
    /media
    /downloader
    /includes
    /js
    /sitemap
    /skin
  4. Onderstaande bestanden dienen individueel de 777 rechten toegekend te krijgen.
    /app/etc/local.xml
    /.htaccess
  5. Wanneer u gebruik maakt van plugins zoals de minifycache dan kan het zijn dat ook andere mappen rechten horen te krijgen. Vraag dit na bij uw leveranciers.