Wat gebeurt er met mijn e-mail tijdens de verhuizing?

Artikel aangemaakt: 01-12-2010 | Artikel gewijzigd: 26-04-2019

Wanneer u uw domein verhuist zal uw deze gebruik gaan maken van de hosting bij Internet Today. Aangezien de hosting nieuw voor u wordt aangemaakt is het van belang dat u de e-mail tijdig configureert zodat u weer e-mail kunt ontvangen.

E-mail welke aan u wordt gestuurd zal totdat u de emailadressen heeft aangemaakt niet aankomen. De afzender zal een bericht terug ontvangen waarin wordt gemeld dat het e-mailadres waarnaar verzonden wordt niet gevonden kon worden of niet bestaat.

Meer informatie over het aanmaken van een e-mailadres: klik hier