Waar kan ik inloggen in de webmail?

Laatst gewijzigd 04-12-2020

Het is mogelijk om je e-mail overal te lezen via webmail als je toegang hebt tot een browser

Voordelen

Het voordeel van het gebruiken van de webmail is dat je overal bij je email kan, zonder dat je daarvoor een geconfigureerd programma nodig hebt.

Webmail is bijvoorbeeld handig als je geen toegang hebt tot een geconfigureerd email programma, bijvoorbeeld wanneer je onderweg je email wilt bekijken, en je je mail account niet hebt ingesteld. Wel moet je om in te loggen het wachtwoord van het email account weten.

Safety first

Let op: Sla login gegevens nooit op als je inlogt op een apparaat dat niet van jouw is.
Vergeet ook niet om na het bekijken van de mail weer uit te loggen.

URL voor de webmail

Bij SATserver:
Is de url van de webmail: https://webmail.satserver.nl

Bij DirectAdmin:
Is de url van de webmail: http://voorbeelddomein.nl/webmail

Bij cPanel:
Is de url van de webmail: http://webmail.voorbeelddomein.nl

Indien je het email account wachtwoord vergeten bent kan je deze resetten door in te loggen in de desbetreffende controle paneel.