Tekst Bewerken

Artikel aangemaakt: 21-07-2014 | Artikel gewijzigd: 21-07-2014

Werken met tekstblokken

Klik ergens in de tekst om de tekst te openen voor bewerking

1.   Kopieer het tekstblok. Gekopieerde items verschijnen aan de bovenkant van het editor venster en kunnen in elke pagina gesleept worden.
2.   Als het tekstblok zich in een kolom bevind, zal dit icoon de kolominstellingen openen
3.   Sleep het tekstblok naar een andere plaats op de pagina
4.   Verwijder het tekstblok

De tekst editor

U kunt tekst inhoud knippen vanuit andere bronnen (bijvoorbeeld word processor of e-mail)  en plakken in het tekst bewerken venster.

1.   Bewerkt tekst als HTML
2.   Stijl menu - gebruik dit om stijlen toe te passen zoals titel 1, titel 2 etc.
3.     Tekstgrootte. Als u dit gebruikt, kan het onvoorspelbare resultaten opleveren, dus wij raden u aan het stijl menu zoveel mogelijk te gebruiken
4.     Paragraaf uitlijning
5.     Tekst voorgrond en achtergrond kleur
6.     Tekst opmaak (vetgedrukt, schuingedrukt, doorhalen)
7.     Opsomming en genummerde lijsten
8.     Een link toevoegen
9.     Een afbeelding toevoegen
10.  Tekst truncatie - beperk de hoeveelheid tekst tentoongesteld en toon een 'meer...' button om de gebruiker in staat te stellen de tekst uit te breiden