Failed to insert row into bptee

Artikel aangemaakt: 23-02-2012 | Artikel gewijzigd: 23-02-2012
[DbsException.BlockDBException] [BlockDB.insert] Failed to insert row into bpte.

REDEN
- Het .bdb bestand op de Online Backup server is corrupt geraakt.

OPLOSSING
- Op de server dient het .bdb bestand in de map /gebruikersnaam/db/BackupSET te worden verwijderd, voordat u een nieuwe back-up correct kunt afronden.

Neem per email contact op met onze servicedesk (support@internettoday.nl) en geef uw foutmelding door. Gelieve hierbij altijd de datum en tijd van de foutmelding aan te geven.
Afzender:
Ontvanger: