Hoe maak ik een e-mailaccount aan?

Artikel aangemaakt: 09-09-2010 | Artikel gewijzigd: 10-01-2011

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

1. Klik op het tabblad 'E-mail' en kies daarna voor de functie 'E-mail accounts'.
  2. Bovenaan de pagina vindt u de functie 'Toevoegen'. Voer hier het nieuwe adres in.
  3. Kies een wachtwoord. Het is aan te raden een wachtwoord te nemen van minimaal 8 tekens, waarvan 1 hoofdletter en 2 numerieke tekens.
  4. Klik daarna op toevoegen.
  5. Uw account is na 15 minuten actief.

Het is aan te raden de functies SPAMfilter, killspam, Virusscanner en Webmail niet te wijzigen. Mocht u dit toch willen, leest u dan aandachtig onderstaande voordat u zaken wijzigt.

SPAMfilter
Uw e-mail wordt door de SPAMfilter gecontroleerd op een aantal kenmerken van SPAM. Wanneer één of meerdere kenmerken worden herkent worden er punten toegekend aan het bericht. Wanneer dit aantal punten hoger is dan wat de waarde van de functie aangeeft (standaard is dit 4) dan wordt het onderwerp van de e-mail aangepast naar *****SPAM****** , zodat het bericht duidelijk als SPAM bericht herkenbaar is.

Killspam
Wanneer de score van het bericht hoger is dan de waarde van deze functie dan wordt het bericht verwijderd. De standaard waarde is ">6".

Virusscanner
Wanneer u gebruik maakt van onze mailserver wordt al uw e-mail gescant op virussen. Het is aan te raden deze functie NIET uit te schakelen.

Webmail
Met deze functie bepaald u of u de webmail kunt gebruiken met deze e-mailaccount. (http://webmail.satserver.nl/)