Form.php of upgraden.php werkt niet.

Artikel aangemaakt: 28-03-2011 | Artikel gewijzigd: 27-05-2011

Met de verkoopmodule binnen SATstorage kunt u het bestelformulier van SATstorage gebruiken voor uw eigen klanten. U dient altijd de onderstaande stappen te doorlopen om deze succesvol te implementeren.

1. Download de verkoopmodule vanuit SATstorage. U vindt deze onder het tabblad 'Downloads' onder de link 'verkoopmodule'.
  2. Pak het .ZIP bestand uit.
  3. Wanneer de PHP versie van uw hosting 5.3. is kiest u deze bestanden, anders de 5.2. bestanden.
  4. Open het bestand userset.php en vul de inloggegevens in van uw SATstorage reselleraccount.
  5. Sla het bestand op en upload de bestanden form.php, satstorage.css, upgraden.php en userset.php naar uw hosting.
  6. Open uw SATstorage account en klik op het tabblad 'Systeembeheer'. Kies voor de functie 'Referentie codes'.
  7. Maak een referentie code aan en koppel pakketten naar uw wens aan deze code.
  8. Wanneer u het bestand wenst te openen dan kunt u dit doen door de code over te nemen zoals u deze ziet in de kolom 'Linkcode'.
Wanneer het formulier niet werkt:
  • U krijgt een Zend optimiser fout.
    • U gebruikt de verkeerde PHP versie. PHP5.3. bestanden zijn gecodeerd met ZEND voor PHP5.3.Hierdoor werken deze bestanden niet met PHP5.2.
  • De pakketten worden niet weergegeven in het bestand.
    • U gebruikt de verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord in userset.php.
  • Bij het aanvragen van een pakket krijgt een melding dat uw gebruikersnaam en of wachtwoord niet gelijk zijn aan elkaar.
    • U gebruikt de verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord in userset.php.