Hoe maak ik een e-mail alias aan?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

Wanneer u een alias die al bestaat als E-mail Account wilt toevoegen dient u eerst de betreffende account te verwijderen. Wanneer u een nieuwe alias wilt aanmaken begint u dan direct bij punt 3.

1. Klik op het tabblad 'E-mail' en kies daarna voor de functie 'E-mail Accounts'.
  2. Vink in de kolom 'Aktie' de betreffende account aan en klik op de button 'Verzenden'.
  3. Klik onder het tabblad 'E-mail' op de functie 'E-mail aliassen'.
  4. Bovenaan de pagina vindt u de functie 'Toevoegen'. Voer hier het nieuwe adres in onder de kolom 'Alias'.
  5. Kies het adres waarvan dit adres een alias moet worden.
  6. Klik daarna op de button 'Toevoegen'.
  7. Uw account is na 15 minuten actief.
Gefeliciteerd! U heeft succesvol een alias aangemaakt.
http://help.internettoday.nl/satserver/tabblad-e-mail/hoe-maak-ik-een-e-mail-alias-aan.html