Hoe maak ik crontabs beschikbaar?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn met uw resellers abc-pakket op SATserver.nl.

1. Klik op het tabblad 'Domeinnamen' en kies voor de functie 'sub-domeinnamen' of 'Domeinnaam accounts'.
  2. Hier klikt u op 'Wijzigen' bij het (sub)domein welke u een crontab wilt toekennen.
  3. In het scherm wat nu geopend staat ziet u de instellingen voor dit subdomein, onderaan kunt u bij 'Diversen' het aantal cronopdrachten verhogen van 0 naar bijvoorbeeld 1.
  4. Klik op de button 'Wijzigen'.

De crontab zal per direct beschikbaar zijn als u inlogt op het gewijzigde (sub)domein.

Meer informatie betreffende het instellen van de cron vindt u hier.

http://help.internettoday.nl/satserver/resellers/hoe-maak-ik-crontabs-beschikbaar.html