Hoe wijzig ik mijn SATserver wachtwoord?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

1. Klik op het tabblad 'SATserver' en kies daarna voor de functie 'Wachtwoord'.
  2. Klik op de button 'Wijzigen'.
Let op: wanneer u het wachtwoord van SATserver wijzigt betekend dit niet dat u ook het wachtwoord van uw FTP-account, e-mail en MySQL wijzigt. Deze kunt u in het zelfde overzicht wijzigen.
http://help.internettoday.nl/satserver/tabblad-satserver/hoe-wijzig-ik-mijn-satserver-wachtwoord.html