Hoe maak ik MX records aan?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

1. Wanneer u reeds een A record heeft aangemaakt op SATserver of op een ander domein ga dan verder bij punt 3.
  2. Klik op het tabblad 'DNS' en klik op de functie 'DNS A Records'.
  3. Klik op het tabblad 'DNS' en klik op de functie 'DNS MX Records'.
De wijzigingen zullen na circa 15 tot 30 minuten zijn verwerkt op de DNS.
http://help.internettoday.nl/satserver/resellers/hoe-maak-ik-mx-records-aan.html