I could not find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)

De melding "Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)" geeft aan dat het domein waarnaar u probeert te mailen problemen ondervind met de MX records. Dit kan verschillende diverse oorzaken hebben, welke enkel opgelost kunnen worden in de configuratie van het ontvangende domein.

Oorzaken:

1. De MX records verwijzen naar een foutief IP-adres.
  2. Er zijn geen MX-records aangemaakt voor dit domein.
  3. De mailserver welke is gedefinieerd in de MX-records is niet actief.

Wij kunnen u helaas niet helpen met het oplossen van deze problemen wanneer het ontvangende domein niet onder ons beheer is. Wanneer het ontvangende domein wel onder ons beheer valt kunt u in SATserver de DNS instellingen wijzigen.

http://help.internettoday.nl/e-mail/foutmeldingen-bij-verzenden-en-ontvangen/i-could-not-find-a-mail-exchanger-or-ip-address-544.html