Hoe stel ik Mail op oudere versies van Apple Mail in?

Deze handleiding is bedoeld voor Apple Mail.

1. Start Apple Mail, en klik op "Menu"
2. Selecteer "Voorkeuren"

3. Klik linksonder op de plus. Selecteer "Voeg andere Mail-account toe..." en klik op "Ga door"

4. Vul jouw naam in, die in de e-mails gebruikt moet worden als afzender
5. Vul je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in

7. Selecteer "IMAP"
8. Voer letterlijk "mail.uwdomein.nl" in
9. Vul nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
10. Vul nogmaals het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op "Volgende"

11. Voer letterlijk "mail.uwdomein.nl" in
12. Vul nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart)
13. Vul nogmaals het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op "Maak aan"

Je komt nu terug bij de account instellingen. Nadat je dit venster sluit kan je e-mail ontvangen en versturen via Apple Mail.

Gefeliciteerd! Uw Apple Mail is klaar om email te ontvangen en te verzenden.
http://help.internettoday.nl/e-mail/e-mail-applicaties-instellen/hoe-stel-ik-mail-op-apple-mail-in.html