Kan ik zelf mijn webhostingpakket samenstellen?

U kunt op onze website een keuze maken uit diverse standaard oplossingen. Wanneer u een Linux hostingpakket kiest dan heeft u de mogelijkheid om dit standaard pakket uit te breiden met onderstaande opties:

Uiteraard is een configuratie op maat ook mogelijk. Neemt u in dat geval per e-mail (support@internettoday.nl) contact op met onze support.

http://help.internettoday.nl/webhosting/hosting-algemeen/kan-ik-zelf-mijn-webhostingpakket-samenstellen.html