Kan ik zomaar overstappen naar een andere provider?

Wanneer u wenst over te stappen naar een andere provider dan dient u de overeenkomst met de huidige provider op te zeggen. De overeenkomst zal dan niet meer verlengd worden en u kunt tot en met het einde van de contractperiode overstappen naar een willekeurige andere provider.

In de meeste gevallen dient u om u domein te kunnen verhuizen een verhuiscode aan te leveren bij de nieuwe provider. Met deze verhuiscode kan het domein door de nieuwe provider worden verhuisd. Bij sommige extensies zoals .com is het mogelijk een zogenaamde lock op het domein in te schakelen, daardoor kan het domein niet verhuisd worden. U dient daarom de lock altijd eerst uit te (laten) schakelen bij de huidige provider.

Klik hier om over te stappen naar Internet Today!

http://help.internettoday.nl/webhosting/hosting-algemeen/kan-ik-zomaar-overstappen-naar-een-andere-provider.html