Hoe stel ik mijn e-mail op de Samsung Wave in?

1. Klik in het menu op 'E-mail' -> 'Others' om een e-mailaccount toe te voegen.
2. Configureer de account aan de hand van de onderstaande instellingen.

Opties
3. Accountname - Vul uw naam in (deze optie is alleen beschikbaar wanneer u een nieuwe account aanmaakt).
4. Email address - Vul uw emailadres in.
5. User name - Vul uw gebruikersnaam in van uw emailaccount.
6. Password - Vul uw wachtwoord in van uw emailaccount.
7. SMTP server - Vul het adres van de verzendende (SMTP) emailserver. (mail.uwdomeinnaam.nl)
8. SMTP port - Vul het poort nummer in van de uitgaande mailserver (825).
9. Secure connection - Selecteer het SSL protocol (Geeen encryptie).
10. Incoming server type - Selecteer het type inkomende server (POP3 of IMAP)
11. POP3 server / IMAP4 server -  Het adres van de inkomende mailserver (mail.uwdomeinnaam.nl)
12. POP3 port/IMAP4 port - Vul het poort nummer in van de inkomende mailserver (110 bij POP3 of 143 bij IMAP).
13. Secure connection - Selecteer het SSL protocol (Geeen encryptie).

Selecteer een emailprofiel
14. Selecteer in het menu 'E-mail' -> 'Settings' -> 'E-mail profiles'.
15. Selecteer het profiel en selecteer 'Set'.

Uw account is succesvol geconfigureerd.
http://help.internettoday.nl/e-mail/e-mail-applicaties-instellen/hoe-stel-ik-mijn-e-mail-op-de-samsung-wave-in.html