Hoeveel ip adressen zijn inbegrepen bij mijn server?

Standaard krijgt u 1 IP-adres bij uw server geleverd. Wanneer u SSL-certificaten afneemt krijgt u voor deze domeinen geen extra IP-adres, maar gebruiken we SNI, een techniek waarmee het mogelijk is om meerdere SSL op 1 IP-adres te hosten.

Wanneer u voor eigen gebruik een extra IP-adres (buiten SSL certificaten om) wenst dan is dit uiteraard ook mogelijk. De additionele kosten bedragen € 5 exclusief BTW per maand.

http://help.internettoday.nl/webhosting/virtual-private-server/hoeveel-ip-adressen-zijn-inbegrepen-bij-mijn-server-.html