Mag ik eigen (cgi) scripts op de server draaien?

Het is niet toegestaan om CGI scripts te draaien op een managed SATserver. Dit is niet toegestaan vanuit veiligheidsredenen. Kwaadwillenden kunnen met CGI/Perl namelijk root toegang krijgen.

Het is wel toegestaan om CGI te draaien op een unmanaged server, of op managed DirectAdmin en Cpanel servers.

http://help.internettoday.nl/webhosting/virtual-private-server/mag-ik-eigen-cgi-scripts-op-de-server-draaien.html