Mogen servers worden doorverkocht aan mijn klanten? (reselling)

Ja, dit is toegestaan mits u onderstaande in acht neemt.

Indien uw klant ondersteuning nodig heeft kan deze contact opnemen met u. Wanneer u vragen niet kan beantwoorden kunt u deze stellen aan onze support.

De support van Internet Today is bereikbaar op het e-mailadres cs@internettoday.nl of u kunt op werkdagen van 9:00 tot 17:30 bellen naar 088-7507000.

http://help.internettoday.nl/webhosting/virtual-private-server/mogen-servers-worden-doorverkocht-aan-mijn-klanten-reselling.html