Kan ik een EV SSL certificaat aanvragen vanaf een gratis emailadres?

Zakelijke aanvragen mogen niet ingevoerd worden met een gratis te verkrijgen adres.

Of zoals de CA (GeoTrust) dit zelf zegt:
“Corporate contact's person's e-mail may not be a free e-mailadress. You may only provide a paying (or corporate)email address.

Het e-mailadres moet een adres van een betaald (zakelijk) domein zijn.
http://help.internettoday.nl/scripts-en-software/ssl-certificaten/kan-ik-een-ssl-certificaat-aanvragen-vanaf-een-gratis-emailadres.html