JFTP: :mkdir: foutmelding

Bij het uploaden van een extensie krijgt u onderstaande foutmelding:

Foutmelding

JFTP: :store: foutmelding
Waarschuwing: bestand verplaatsen is mislukt!
JFTP: :mkdir: foutmelding
JFTP: :chmod: foutmelding
Unable to create destination

Dit duid op problemen met de FTP layer. Controleer of u de juiste gegevens heeft ingevoerd om de FTP layer te gebruiken. U kunt de FTP-layer inschakelen vanuit het admin controle paneel onder de tab 'Website' - 'Algemene instellingen' - 'Server'.

Controleer of de FTP is ingeschakeld met behulp van deze handleiding.

http://help.internettoday.nl/scripts-en-software/joomla-cms/jftp-mkdir-foutmelding.html