Message headers fail syntax check

Wanneer u een bericht verstuurt en deze retour krijgt met onderstaande foutmelding betekent dit dat uw emailscript of emailprogramma fouten heeft gemaakt bij het opbouwen van de internet headers bij het versturen van een email.

<mailto:voorbeeld@domein.nl> voorbeeld@domein.nl
SMTP error from remote mail server after end of data:
host <http://mail.voorbeeld@ontvanger.nl/> mail.ontvanger.nl [IP-adres]: 550 Message headers fail syntax check

De melding betekent dat er fouten zitten in de headers. Dit kan niet door ons of uw provider worden opgelost, maar kan enkel door een goede invoer van het e-mailadres van de ontvanger of afzender.

Voorbeeld:
http://help.internettoday.nl/e-mail/foutmeldingen-bij-verzenden-en-ontvangen/message-headers-fail-syntax-check.html