Hoe stel ik mijn email op Android in?

Om uw e-mail in te stellen op uw Android telefoon dient u de volgende stappen te volgen. Houdt u a.u.b. de benodigde e-mail gegevens bij de hand. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van uw e-mail.

1. Open de e-mailapplicatie en open het instellingen menu.
  2. Druk op het icoontje met het plusje om een account toe te voegen.
  3. Voer de gevraagde gegevens in:
  4. Kies vervolgens voor handmatig instellen.
  5. Inkomende email
  6. Uitgaande email
  7. Het kan zijn dat uw emailprogramma (afhankelijk van de telefoon) nog andere vragen stelt. Deze kunt u invoeren naar keuze.
Gefeliciteerd. U heeft nu uw e-mailaccount ingesteld op uw Android telefoon.
http://help.internettoday.nl/e-mail/e-mail-applicaties-instellen/hoe-stel-ik-mijn-email-op-android-in.html