Hoe beveilig ik mijn Magento webshop?

Zorg ervoor dat je webshop altijd de laatste versie draait. Upgrade daarbij niet enkel Magento, maar denk ook aan al je plug-ins. Het is daarbij verstandig een overzicht bij te houden met welke modules je allemaal geïnstalleerd hebt en welke versie je nu draait.

Het is geen overbodige luxe om alle plugins op dit lijstje tenminste 1x per jaar volledig te upgraden. Uit eigen ervaring gebruiken we hier de eerste drie maanden van het jaar voor, omdat deze minder belangrijk zijn dan de feestmaanden.

Aandachtspunten;
order deny,allow
deny from all
allow from x.x.x.x

waar x.x.x.x uiteraard je eigen IP-adres is waarmee je de Magento downloader mag benaderen. Weten wat je eigen IP-adres is? Kijk dan op www.watismijnip.nl

Disclaimer: maak altijd gebruik van een development omgeving waarop je de nieuwste patches van Magento kunt testen, voer deze onder geen enkele voorwaarde zonder te testen uit op je productie omgeving.

http://help.internettoday.nl/scripts-en-software/magento/hoe-beveilig-ik-mijn-magento-webshop.html