Hoe kan ik mijn domein forwarden/doorsturen?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

1. Klik op het tabblad 'Webserver' en kies daarna voor de functie 'URL doorsturen'.
  2. Wanneer u het gehele domein wenst te forwarden dan kunt u in het vakje 'Naar' het domein invoeren waarnaar het domein moet verwijzen.
  3. Wanneer een map wilt doorsturen dan voert u in het vakje achter de domeinnaam de mapnaam in.
Soort forwarding
  1. In Frame - De URL blijft zoals deze is ingetypt door uw bezoekers.
  2. Forward -  De URL verspringt in de adresbalk naar het adres waarnaar verwezen word.
http://help.internettoday.nl/satserver/tabblad-webserver/hoe-kan-ik-mijn-domein-forwardendoorsturen.html