Hoe kan ik mijn e-mail doorsturen?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl

Belangrijk: door onderstaande handleiding te volgen verwijderd u de pop-account van het email-adres welke u wilt verwijzen. Volg deze handleiding enkel wanneer u op het door te verwijzen adres geen webmail meer wenst te gebruiken. De inhoud van de webmail zal komen te vervallen. Ook vervalt de mogelijkheid om de webmail te gebruiken. U stuurt de mail direct door naar het nieuwe adres.

Wanneer u een bestaand e-mailadres wilt doorverwijzen

Klik op het tabblad 'E-mail' en kies voor de functie  'E-mail accounts'. Rechts in uw scherm worden bestaande e-mailaccounts weergegeven. Achteraan elke regel kunt u een vinkje zetten bij de optie 'Verwijderen'.

- Zet een vinkje achter de accounts die u wilt gaan verwijzen naar een ander e-mailadres en klik daarna op de button 'Verwijderen'.
- Wacht 5 tot 10 minuten zodat SATserver de account kan verwijderen.

Wanneer u een nieuw adres wilt laten doorverwijzen

Klik onder het tabblad 'E-mail' op de link 'Berichten doorzenden' .

Voer het volgende in:
- Nieuw adres: hier voert u het zojuist verwijderde adressen in of voert u een nieuw e-mailadres in.
- Doorzenden naar: hier voert u het e-mailadres in waarnaar de email verzonden moet worden.
- Stel de Spamfilter in op 4
- Stel de KillSPAM functie in op 6.
- De virusscanner kunt u aan laten staan
- Klik op de button 'toevoegen'.

Gefeliciteerd u heeft succesvol een forward ingesteld voor uw e-mailadres!

SPAMfilter
Uw e-mail wordt door de SPAMfilter gecontroleerd op een aantal kenmerken van SPAM. Wanneer één of meerdere kenmerken worden herkent worden er punten toegekend aan het bericht. Wanneer dit aantal punten hoger is dan wat de waarde van de functie aangeeft (standaard is dit 4) dan wordt het onderwerp van de e-mail aangepast naar *****SPAM****** , zodat het bericht duidelijk als SPAM bericht herkenbaar is.

Killspam
Wanneer de score van het bericht hoger is als de waarde van deze functie dan wordt het bericht verwijderd. De standaard waarde is ">6".

Virusscanner
Wanneer u gebruik maakt van onze mailserver wordt al uw e-mail gescant op virussen. Het is aan te raden deze functie NIET uit te schakelen.
http://help.internettoday.nl/satserver/tabblad-e-mail/hoe-kan-ik-mijn-e-mail-doorsturen.html