Sorry, that domain is not in my list of allowed rcpthosts.

De melding: "553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)" betekent dat de e-mailaccount niet juist is geconfigureerd.

Voor de uitgaande server is namelijk authenticatie vereist. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken als voor de inkomende mailserver.

Om dit probleem te verhelpen dient u de handleiding voor het juist configureren van uw e-mailaccount te volgen.

http://help.internettoday.nl/e-mail/foutmeldingen-bij-verzenden-en-ontvangen/sorry-that-domain-isnt-in-my-list-of-allowed-rcpthosts.html