Hoe kan ik mijn hosting testen voordat ik het domein verhuis?

Voor het gebruik van onderstaande handleiding dient u ingelogd te zijn op SATserver.nl.

Onder het tabblad 'Geavanceerd' vindt u de functie 'Anders zichtbaar'. U vindt op deze pagina 2 manieren om uw hosting te benaderen voordat het domein zelf is verhuist.  Beiden manieren worden hoofdzakelijk gebruikt voor domeinnamen die verhuist worden of net zijn aangevraagd. Niet alle sites ondersteunen deze manier van de site bekijken en er kunnen fouten optreden die er normaal niet zijn. Vooral wanneer u gebruik maakt van CMS die werken met absolute paden. In het ergste geval zijn de scripten voor iedereen zichtbaar/leesbaar, hierdoor zal deze functie maximaal een week aan kunnen staan en zal zichzelf hierna uitschakelen

Let op, De meeste CMS-pakketen zoals joomla slaan de url op in de instellingen, bij het wijzigen van pagina's worden deze in de pagina opgeslagen en zal de site later niet meer werken!

Optie 1: Installeren als server subdomein

Deze mode is bedoeld als testmode en heeft de voorkeur van de 2 mogelijkheden. Elke zondag op maandag nacht wordt deze functie uitgezet. Uw link ziet er als volgt uit: "http://domeinnaam.servernaam.satserver.nl"

Optie 2: Installeren zichtbaar op IP

Deze mode is bedoeld als testmode, het gebruik van deze mode wordt sterk afgeraden, beter is het om de bovenstaande functie te gebruiken. Elke zondag op maandag nacht wordt deze functie uitgezet.

Beveiligde directories kunnenvoor iedereen toegankelijk zijn!
PHP scripten werken meestal niet door de beveiligingen die nodig zijn in deze mode.

Uw link ziet er als volgt uit: "IP-adres/gebruikersnaam"

Belangrijk: de functie 'Anders zichtbaar' is enkel mogelijk met Linux hosting.  Meer informatie over testen met  Windows hosting vindt u in dit artikel.
http://help.internettoday.nl/satserver/tabblad-geavanceerd/hoe-kan-ik-mijn-hosting-testen-voordat-ik-het-domein-verhuis.html