Hoe ik stel ik mijn e-mail in Microsoft Outlook 2013 in?

Artikel aangemaakt: 08-06-2016 | Artikel gewijzigd: 30-04-2019
Om uw e-mail in te stellen in uw Microsoft Outlook 2013 dient u de volgende stappen te volgen.
Houdt u a.u.b. de benodigde e-mail gegevens bij de hand. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van uw e-mail.

1. Nadat U Office Outlook 2013 hebt opgestart, klik je linksboven in de menubalk op Bestand.

2. Kies onder Accountgegevens voor Account toevoegen.

3. Vink Handmatige instelling of extra servertypen.

4. Selecteer POP of IMAP en klik op Volgende.

5. Vul uw e-mail gegevens in zoals aangegeven in het onderstaande voorbeeld en klik op "Meer instellingen...".

6. Selecteer het tabblad "Server voor uitgaande e-mail" en vink de optie "Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist" aan.

7. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en wijzig het veld "Uitgaande e-mail:" naar "825" en klik op de knop "OK".

8. Klik op de knop "Next >" en vervolgens op de knop "Finish". De instellingen zijn voltooid en kunt u afsluiten via de knop "Sluiten".
Gefeliciteerd! Uw Outlook 2013 is nu volledig geconfigureerd.