Hoe importeer ik mijn bestaande installatie?

Artikel aangemaakt: 26-03-2014 | Artikel gewijzigd: 26-03-2014

Wanneer u al een installatie heeft die u wilt importeren in Installatron dan kan dit met de import functie.

Wanneer u Installatron opent en klikt op de betreffende applicatie (bijvoorbeeld Wordpress) dan vindt u de import functie onder onder het pijltje aan de rechterzijde van de knop 'Installeer deze applicatie'.

Let op: het importeren van applicaties is op eigen risico! Het is ten strengste aan te bevelen om een back-up te maken van zowel bestanden als de database voordat u een dergelijke import uitvoert.