Hoe wijzig ik de WHOIS gegevens?

Artikel aangemaakt: 25-03-2011 | Artikel gewijzigd: 25-04-2019

De WHOIS gegevens zijn in feite de contactgegevens van het ingestelde profiel wat u heeft gekoppeld aan het domein. Aan het wijzigen van whois gegevens van sommige extenties/TLD zijn kosten verbonden.

Hoe deze te wijzigen?
- Allereerst maakt u een nieuw profiel. Profielen kunt u aanmaken onder het tabblad 'Mijn Profielen'.
- Onder het tabblad 'Mijn Domeinnamen' zoekt u de betreffende domeinnaam op en klikt u daarna op het 'Domein configuratie' icoontje.
- Aan de rechterzijde van het scherm wordt een klein venster geladen. Klik hier op het tabblad 'Contact'.
- U kunt hier de profielen wijzigen die u heeft gekoppeld aan het domein. Kies bij het betreffende onderdeel het juiste profiel en klik op 'Bijwerken'.
- Uw gegevens zijn nu gewijzigd.