Hoe schakel ik PHP in?

Artikel aangemaakt: 15-01-2013 | Artikel gewijzigd: 15-01-2013

Wanneer u geen reseller bent kunt u stap 1 tot en met 4 overslaan en direct doorgaan met stap 5.

1. Login op uw resellerpakket en klik op het tabblad 'Domeinmnamen' en daarna op de functie 'Domeinnaam accounts'. U ziet hier uw domein overzicht
  2. Wanneer het een subdomein betreft van één van uw domeinen dient u eerst in te loggen op het hoofddomein. Klik op het tabblad 'Domeinnamen' en daarna op de functie 'Sub-domeinnamen'.
  3. Klik op de knop 'Aanpassen' of 'Wijzigen' achter het betreffende (sub)domein.
  4. Vink PHP aan onder het onderdeel 'Webserver (HTTP)' en klik op de knop 'Wijzigen'. U heeft nu het domein de mogelijkheid gegeven om PHP in te kunnen schakelen.
  5. Log in op het betreffende (sub)domein en navigeer naar het tabblad 'Geavanceerd' en klik op de functie 'Server functies'.
  6. Vink PHP aan onder het onderdeel 'Webserver (HTTP)' en klik op de knop 'Wijzigen'. U heeft nu PHP ingeschakeld.
SATserver heeft circa 5 minuten nodig om de door u ingevoerde bewerking uit te voeren. PHP staat daarna ingeschakeld voor uw domein.