Verwijderen of verplaatsen van de Startpagina van uw website

Artikel aangemaakt: 21-07-2014 | Artikel gewijzigd: 21-07-2014
Uw website moet altijd een Startpagina hebben, dus als u de startpagina wilt verwijderen/verplaatsen zult u een andere pagina als Start moeten aanstellen.

Gebruik een andere pagina dan 'Start'

Klik op het paginatabblad (1) en selecteer een pagina (2). Klik op het paginainstellingen icoon (3) om het paginainstellingen paneel te openen

Scroll naar de onderkant van het pagina instellingen paneel

Vink het Gebruik als Startpagina hokje aan (1) en klik op Opslaan (2).

Verwijder de originele startpagina

Selecteer de originele Startpagina (1) en klik op het paginainstellingen icoontje (2)

Scroll naar onderkant van het paginainstellingen paneel. Klik op de Verwijder deze pagina button (1)