Is mijn dataverkeer gebruik inzichtelijk?

Artikel aangemaakt: 27-01-2011 | Artikel gewijzigd: 27-01-2011

Om een indicatie te krijgen van uw dataverbruik kunt u inloggen op uw resellers SATserver account.

Onder het tabblad 'Informatie en statistieken' vindt u de functie 'Dataverkeer'. U vindt hier het dataverkeer van de afgelopen 2 maanden. Ook kunt u per domeinnaam zien wat het verbruik is geweest in de categoriën 'Web-', 'FTP-' en 'E-mail' verkeer.