Beveiligingscertificaat foutmeldingen

Artikel aangemaakt: 18-11-2010 | Artikel gewijzigd: 29-11-2010

1. Op de server waarmee u verbonden bent, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt dat niet kan worden gecontroleerd.

Uw client heeft ingesteld staan dat SSL of TLS verplicht is voor de verbinding waarover de email moet worden opgehaald. Uit krijgt daarbij de volgende foutmelding te zien bij het ontvangen van e-mail:

Microsoft Outlook Melding

Apple Mail Melding

Hierop serveert SATserver het standaard SATserver certificaat wat leidt tot de genoemde foutmelding, immers deze domeinnaam heeft geen eigen SSL certificaat beschikbaar.

Oplossing:
- Internet Today biedt diverse certificaten aan waarmee u de verbinding kunt beveiligen. Zie ook dit overzicht met ons aanbod.
- U dient de configuratie in het e-mailprogramma aan te passen, zodat ssl of tls niet langer vereist is. Zie ook onze handleiding voor het correct instellen van uw e-mail.
- U kunt de melding voorkomen door dit certificaat te accepteren. U kunt op de button 'Ja' klikken.