Sorry, that domain is not in my list of allowed rcpthosts.

Artikel aangemaakt: 26-10-2010 | Artikel gewijzigd: 01-05-2019

De melding: "553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)" betekent dat de e-mailaccount niet juist is geconfigureerd.

Voor de uitgaande server is namelijk authenticatie vereist. U kunt dezelfde inloggegevens gebruiken als voor de inkomende mailserver.

Om dit probleem te verhelpen dient u de handleiding voor het juist configureren van uw e-mailaccount te volgen.