Backuppen met Installatron mislukt door root FTP account

Artikel aangemaakt: 14-03-2018 | Artikel gewijzigd: 07-05-2019

Wanneer u via Installatron backups maakt is het belangrijk om te weten dat deze methode gebruik maakt van het standaard FTP account.

Als dit een root account / betreft of een FTP account voor /database dan kan Installatron niet schrijven en zal de backup mislukken.

Laat het standaard account altijd bestaan in de /http voor installatron en maak een tweede account voor eventueel andere mappen.