JFolder:create: Infinite loop detected

Artikel aangemaakt: 05-04-2012 | Artikel gewijzigd: 05-04-2012

Tijdens het installeren van extensies kunt u soms foutmeldingen ervaren. Op deze helppagina vindt u bij ons bekende problemen die kunnen optreden door een foutieve configuratie.

1. Bij het installeren via de functie "Upload pakketbestand"

Foutmelding

JFolder:create: Infinite loop  detected
JFTP::store: Bad response
Waarschuwing! - verplaatsen bestand mislukt.

Oplossing

Uw basis pad staat verkeerd ingesteld in het bestand configuration.php. Dit bestand staat in de hoofdmap van uw webruimte. Het pad $log_path en $tmp_path moet correct worden ingesteld in dit bestand. U kunt het correcte pad vinden door onderstaande code in een PHP bestand op te nemen welke u upload naar uw website.

<?php
$path = getcwd();echo "Your absolute path is: ";echo $path;
?>

Open het bestand in uw browser, hier vindt u dan bijvoorbeeld het pad van uw website. Bijvoorbeeld: /www/htdocs/u/uwdomein/http/

Plaats deze waarden in het bestand configuration.php achter $log_path en $tmp_path
var $log_path = '/www/htdocs/u/uwdomein/http/logs';
var $tmp_path = '/www/htdocs/u/uwdomein/http/tmp';

* Let erop dat u bij het log pad /logs erachter schrijft en bij tmp_path /tmp.
Afzender:
Ontvanger: