Hoe log ik in op MySQLAdmin?

Artikel aangemaakt: 12-11-2010 | Artikel gewijzigd: 12-11-2010

1. Inloggen kunt u door middel van de link in uw browser te typen: http://www.[domeinnaam].[extensie]/mysqladmin/

2. Inloggen kunt u ook via uw SATserver beheerpaneel.

• Klik op het tabblad 'MySQL'.
  • Klik op de functie 'MySQL admin'.
  • Klik op de button 'Openen'.
  • Voer u inloggegevens in. Wanneer u deze nooit specifiek heeft gewijzigd voor 'MySQL' kunt u de inloggegevens van SATserver.nl gebruiken. Indien u dit wachtwoord heeft gewijzigd dient u het aangepaste wachtwoord in te voeren.