Hoe wijzig is de base URL van Wordpress?

Artikel aangemaakt: 04-11-2014 | Artikel gewijzigd: 04-11-2014

Wanneer je een Wordpress installatie verplaatst naar een ander domein of een andere lokatie dan kan het zijn dat de basis URL van Wordpress gewijzigt dient te worden. Je vindt deze basis URL in de database in de tabel 'wp_options'.

1. Ga naar http://www.vulhieruwdomeinnaamin.nl/mysqladmin/
  2. Login met de database gegevens (in SATserver te vinden onder de tab 'MySQL' onder de functie 'databases'.)
  3. Klik op de databasenaam aan de linkerzijde.
  4. Klik op de tabel 'wp_options'.
  5. Wijzig de regel 'siteurl' en 'home' in de nieuwe domeinnaam.

Gefeliciteerd! Uw Wordpress basis URL is nu gewijzigd.

Afzender:
Ontvanger: