Hoe stel ik de e-mail van mijn Windows 8 telefoon in?

Artikel aangemaakt: 11-06-2013 | Artikel gewijzigd: 11-06-2013
Het instellen van uw email is relatief eenvoudig wanneer u de volgende stappen doorloopt.

1. Open de lijst met apps en kies voor 'instellingen' (het icoontje met het radertje).
  2. Open het item 'E-mail en accounts'.
  3. Open `Een account toevoegen` -> `Geavanceerde configuratie`.
  4. Voer uw emailadres en wachtwoord in en tik op `Volgende`.
  5. Kies direct hierna voor `Internet e-mail`.
Het is nu mogelijk om de instellingen in te voeren die u heeft gekregen van uw E-mail provider. Wanneer u gebruik maakt van het SATserver controlepaneel dan kunt u uw wachtwoord en gebruikersnaam terug vinden in het SATserver Controlepaneel onder de tab 'E-mail` onder de functie `emailaccounts`.

Bij Accountnaam, voer E-mail adres in.
Bij Uw naam, voer uw naam in.
Bij Server voor inkomende e-mail, dient u in te voeren mail.poptop.nl
Bij Accounttype, kies POP3.
Bij Gebruikersnaam, voer de gebruikersnaam van uw e-mailaccount in (dit kunt u terug vinden in het controlepaneel SATserver).
Bij Wachtwoord, voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
Bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP), dient u in te voeren mail.poptop.nl
Kies voor de uitgaande server is verificatie vereist en vink deze AAN.
Zelfde accountgegevens gebruiken voor verzenden van e-mail moet AAN gevinkt worden.
Kies SSL vereisen voor inkomende e-mail, en vink deze uit.
Kies SSL vereisen voor uitgaande e-mail, en vink deze uit

U  bent nu klaar met het configureren van uw emailaccount. Sla de instellingen op door de tikken op `aanmelden`. Zet uw telefoon uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.

Gefeliciteerd, u heeft nu uw e-mailaccount ingesteld op uw Windows 8 telefoon.