Hoe stel ik mijn e-mail in Microsoft Outlook 2007 in?

Artikel aangemaakt: 09-09-2010 | Artikel gewijzigd: 01-05-2019

Om uw e-mail in te stellen in uw Microsoft Outlook 2007 dient u de volgende stappen te volgen. Houdt u a.u.b. de benodigde e-mailgegevens bij de hand. Deze gegevens heeft u nodig voor het instellen van uw e-mail.

1. Klik na het openen van Microsoft Oulook 2007 boven in de menubalk op "Extra" en vervolgens op "Accountinstellingen...".

2. Klik onder het tabblad "E-mail" op "Nieuw...".

3. Selecteer de optie "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP" en klik op "Next >".

4. LET OP: Selecteer de optie "Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren" en klik op "Next >".

5. Selecteer de optie "Internet e-mail" en klik op "Next >".

6. Vul uw e-mailgegevens in zoals aangegeven in het onderstaande voorbeeld en klik op "Meer instellingen...".

7. Selecteer het tabblad "Server voor uitgaande e-mail" en vink de optie "Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist" aan.

8. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en wijzig het veld "Uitgaande e-mail:" naar "825" en klik op de knop "OK".

9. Klik op de knop "Next >" en vervolgens op de knop "Finish". De instellingen zijn voltooid en kunt u afsluiten via de knop "Sluiten".

Gefeliciteerd, u heeft nu uw e-mailaccount ingesteld in Microsoft Outlook 2007.